سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
.:؛ حقوق و حقوقدانان ؛:.
درباره وبلاگ


سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
صفحات وبلاگ
23090294263918019306.jpg
سه شنبه 90 مرداد 11 :: 5:36 عصر ::  نویسنده : محسن قاری

محاکمه دیکتاتور؛‌ التیام گوشه‌ای از زخم‌های ملت مصر

برگزاری دادگاهی عادلانه و علنی در خصوص اتهامات وارده به حسنی مبارک و دو پسرش، شاید بتواند گوشه‌ای از زخم‌های مردم مصر را التیام بخشد، زخم‌هایی که طمع وبلندپروازی‌های خانواده حاکم این کشور بر بدن این ملت وارد آورده است...

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه، جمال مبارک، پسر ارشد حسنی مبارک، رئیس‌جمهوری سابق مصر در آرزوی جانشینی پدر و در دست گرفتن زمام امور بزرگ‌ترین کشور عربی بود اما علاء مبارک، فرزند دیگر حسنی مبارک بیشتر تمایل داشت تا به شمار اموال خود بیافزاید.

پسران مبارک در حال حاضر در زندان "مزرعه طرة" واقع در جنوب قاهره به سر می‌برند و منتظرند تا فردا (چهارشنبه) در برابر دادگاه حاضر شوند.

چند ماهی می‌شود که جمال و علاء مانند پدرشان که در حال حاضر در بیمارستان شرم‌الشیخ به سر می‌برد، علنا در برابر رسانه‌ها ظاهر نشده‌اند.

گزارش‌های رسانه‌ای در زمان سرنگونی مبارک، بیانگر آن است که این دو فرزند وی به شدت با یکدیگر مشاجره لفظی داشته و هر کدام، دیگری را به سقوط دستگاه پدرشان متهم می‌کرد. علاء و جمال سلایق مختلفی دارند. جمال مبارک که در بانک مشغول به کار بوده است، در گارد جدید ریاست‌جمهوری مشغول شد. وی همچنین به عنوان یکی از رهبران حزب ملی دموکرات به ریاست پدرش انتخاب شد از همان زمان سعی کرد تا با ورود به این حزب شرایط را به سمت به دست گرفتن پست ریاست‌جمهوری سوق دهد. سوزان مبارک، همسر حسنی مبارک نیز با تمام قدرت به وی کمک می‌کرد تا بتواند جانشین پدر مسن خود که از سال 1981 قدرت را به دست گرفته است، بشود.

اما راه رسیدن به پست ریاست‌جمهوری چندان هموار نبود؛ مردم مصر به جمال و خانواده‌اش به عنوان تاجران ثروتمند و فاسد می‌نگریستند. اکثریت نیروهای ارتش نیز سناریوی موروثی شدن قدرت در مصر را تائید نمی‌کردند.

جمال مبارک از دانشگاه آمریکا در قاهره فارغ‌ التحصیل شد و در لندن از سال 1988 تا 1994 مشغول به کار شد. در سال 1995 به دنبال تلاش برای ترور پدرش در آدیس آبابا به مصر بازگشت. از سال 1999 تلاش کرد تا پست‌های حزب را به دست بگیرد و تاجران را وارد پارلمان کند تا بدین‌ وسیله اقتصاد مصر را در دست بگیرد. این در حالی است که علاء مبارک عرصه سیاست را به برادرش واگذار کرد و وارد عرصه تجارت شد. در این زمینه نیز اموال زیادی جمع‌آوری کرد.

روزنامه البیان نیز با انتشار گزارشی تحت عنوان"مبارک، اولین حاکم مصر در مظان اتهام"، نوشت: محاکمه مبارک اولین محاکمه در نوع خود در طول تاریخ مصر به شمار می‌آید. کارشناسان معتقدند که مجازات اعدام برای مبارک شدیدترین مجازات برای وی به شمار می‌آید.

تاکنون اتهامات زیادی به رئیس‌جمهوری سابق مصر از جمله صدور دستور کشتار تظاهرکنندگان مصری در انقلاب 25 ژانویه، فساد مالی و سوء‌استفاده از قدرت وارد آمده است.

کارشناسان حقوقی معتقدند که برگزاری دادگاه مبارک به صورت علنی تضمینی برای عادلانه بودن دادگاه به شمار می‌آید.

گفته می‌شود جمال و علاء در یک قفس در دادگاه مصر خواهند بود.

ایسنا




موضوع مطلب : حقوق بشر

لوگو
سلام. وبلاگ محسن قاری فارغ التحصیل کارشناسی حقوق از دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان در جهت ارتقای توان مطالعاتی خود و ارایه مطالب مرتبط اقدام به درج این وبلاگ کرده ام. کلیه نظرات دوستان محترم میباشد و منتظر ارایه نظرات و پیشنهادات و مشاوره و تبادل لینک باشما هستیم.
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 85
  • بازدید دیروز: 126
  • کل بازدیدها: 1103324
پیوندها